Over Marcel Mackaaij

Na meer dan 30 jaar werkervaring als project- en sales manager in de technische sector en de stand- en interieurbouw, heb ik in 2020 besloten om als zelfstandig ondernemer, onder de naam Marcel Mackaaij bouw- en projectmanagement, verder te gaan. Mijn werkzaamheden richten zich op de branches bouw, tentoonstellingen, interieur en events. In deze branches komt mijn interesse in design en techniek samen. In deze branches voel ik mij als een vis in het water en kijk ernaar uit om mijn interesse en ervaring met u te delen.

Over Marcel Mackaaij

Na meer dan 30 jaar werkervaring als project- en sales manager in de technische sector en de stand- en interieurbouw, heb ik in 2020 besloten om als zelfstandig ondernemer, onder de naam Marcel Mackaaij bouw- en projectmanagement, verder te gaan. Mijn werkzaamheden richten zich op de branches bouw, tentoonstellingen, interieur en events. In deze branches komt mijn interesse in design en techniek samen. In deze branches voel ik mij als een vis in het water en kijk ernaar uit om mijn interesse en ervaring met u te delen.

Na meer dan 30 jaar werkervaring als project/sales manager in de technische sector en de stand- en interieurbouw, besloot ik in 2020 als zelfstandig ondernemer verder te gaan in de branches Bouw, Exhibitions, Interiors en Events onder de naam Mackaaij bouw- en projectmanagement. In deze branches komt mijn grote interesse in design en techniek samen. Ik voel mij als een vis in het water in deze branches. 

Gezichtslaan 10

3723 GE Bilthoven

T +31 653174708

E marcelmackaaij@outlook.com 

Wanneer bereikbaar?

Motiverend en verbindend

Creatief en oplossingsgericht

Planmatig

Resultaatgericht

Direct en open communicatie

Goed voorbereid

Wat kunt u van mij verwachten als projectmanager?

Een projectmanager is een onafhankelijke deskundige. Een projectmanager kan ingeschakeld worden voor bepaalde fases of voor de hele duur van een project. In een ideale situatie kom ik in beeld ná het maken van de bouwtekeningen (bijvoorbeeld door een architect), maar vóór het aanvragen van offertes bij aannemers. U kunt samen met mij bepalen waar u mijn begeleiding graag zou willen inzetten. Begeleiden van de bouwtekeningen tot en met het aanvragen van de offertes. Nadat de offertes zijn ontvangen kan ik deze met u doornemen en u adviseren over de prijs, kwaliteit en verdere mogelijkheden om zo met de beste offertes in zee te gaan. 

Tijdens de (ver)bouw kom ik regelmatig langs. Ik hou de voortgang en de kwaliteit van het werk in de gaten. Ik rapporteer aan u en adviseer u ook of het tijd is voor een volgende termijnbetaling. Zo voorkomt u dat u termijnbetalingen doet voor werk dat nog niet geleverd is.

Wat kunt u van mij verwachten als projectmanager?

Een projectmanager is een onafhankelijke deskundige. Een projectmanager kan ingeschakeld worden voor bepaalde fases of voor de hele duur van een project. In een ideale situatie kom ik in beeld ná het maken van de bouwtekeningen (bijvoorbeeld door een architect), maar vóór het aanvragen van offertes bij aannemers. U kunt samen met mij bepalen waar u mijn begeleiding graag zou willen inzetten. Begeleiden van de bouwtekeningen tot en met het aanvragen van de offertes. Nadat de offertes zijn ontvangen kan ik deze met u doornemen en u adviseren over de prijs, kwaliteit en verdere mogelijkheden om zo met de beste offertes in zee te gaan. 

Tijdens de (ver)bouw kom ik regelmatig langs. Ik hou de voortgang en de kwaliteit van het werk in de gaten. Ik rapporteer aan u en adviseer u ook of het tijd is voor een volgende termijnbetaling. Zo voorkomt u dat u termijnbetalingen doet voor werk dat nog niet geleverd is.